Beton Amprentat - Beton Elicopterizat

Calitate si profesionalism la preturi accesibile!

beton amprentat Adjud

beton amprentat AdjudServiciul de beton amprentat Adjud este un sistem decorativ de pavare nou in Romania, foarte modern desi este utilizat de foarte multi ani in tarile din vestul Europei – beton amprentat Adjud.

Cu ajutorul tehnologiei de pavare in beton (stampilare / imprimare) se pot imita aproape toate tipurile de pavaje existente la ora actuala pe piata din Romania.

E adevarat ca pavajul din beton amprentat Adjud este recomandat si in amenajarea spatiilor interioare, insa trebuie sa mentionam ca el este utilizat in general in amenajarea spatiilor exterioare si foarte putin in amenajarea spatiilor interioare, exceptia facand-o: hanurile, showroom-urile, pub-urile sau restaurantele.

beton amprentat Adjud

Este utilizat ca pavaj, atat pentru spatii inguste cum ar fi: aleile pietonale, trotuarele din jurul casei, marginea piscinei, garaje, cat si pentru spatii largi cum ar fi terasele, drumurile de acces, pavarea curtilor, parcari private etc..

Fiind vorba despre un pavaj din beton, in concluzie un pavaj rezistent si durabil, cu pavajul din beton amprentat Adjud poate fi amenajat si un spatiu de trafic intens, singura conditie in intretinerea lui fiind o lacuire anuala, iar asta doar pentru a-si pastra stralucirea – beton amprentat Adjud.

Exista situatii in care un pavajul din beton amprentat Adjud este supus unui trafic intens, cum ar fi rampe de acces la garaje, parcari auto si alte spatii, iar acesta rezista cu succes pe perioade indelungate.

Beneficii beton amprentat Adjud

Acest nou tip de pavaj din beton amprentat Adjud, este mult mai rezistent decat pavajele clasice si adaugă valoare şi prestigiu atat curtii dumneavoastra cat si intregii locuinte. Betonul amprentat reproduce: caramida, gresia, piatra de rau, piatra naturala, granitul, piatra cubica, pavelele si chiar si lemnul – beton amprentat Adjud.

Pavajul din beton amprentat Adjud este recomandat pentru a construi pavaje durabile, care nu isi pierd rezistenta sau aspectul frumos din cauza traficului sau din cauza schimbarilor de temperatura (inghet-dezghet), deoarece este protejat de un strat antiaderent si impermeabil prin care nu patrunde umiditatea.

Acest sistem de pavare este atat de apreciat mai ales datorita optiunilor de decorare specifice pentru fiecare tip de amenjare in parte, deoarece poate atat sa redea textura altor materiale precum piatra sau granitul, cat si sa aiba culori si motive decorative originale – beton amprentat Adjud.

Culoarea dorita de client espe obtinuta cu ajutorul unui colorant special (praf) care are dublu rol : acela de a asigura culoarea aleasa cat si rol de a ridica duritatea betonului.

Utilizind matritele adecvate, se pot realiza suprafete mari sau trepte din beton amprentat Adjud, fara rosturi, cu un aspect autentic de blocuri masive de piatra naturala – beton amprentat Adjud.

APELEAZA